Projecten

Hier kunt u een aantal projecten bekijken die we uitgevoerd hebben voor onze klanten.

 • Drielox fabriceert onderdelen voor kunstinstallatie Down the Rabbit Hole Festival

  Drielox is benaderd om voor de kunstinstallatie rond het podium van het Down the Rabbit Hole festival een aantal oog vormige verlopen gemaakt. De Vorm van deze onderdelen is natuurlijk anders dan wat er standaard gemaakt wordt, maar onze kundige plaatwerkers hebben deze delen binnen recordtijd gefabriceerd.  
  • Trap naar eigen ontwerp

  Eigen werkplaats

  In het kader van de verbetering en modernisering van de eigen werkplaats zijn er dit jaar al een aantal behoorlijke stappen gemaakt. Eerder dit jaar al heeft de gehele werkplaats een frisse lichtere laag verf gekregen wat de werksfeer en omgeving al zeer te goede is gekomen. Nu wordt er gewerkt aan een nieuw kantoor voor de werkplaats chef. Het ontwerp wat hiervoor gekozen is, is een traditioneel kantoor hoog boven de werkvloer. Daarmee gaat er geen waardevolle productieruimte verloren. 

  Vergroening wagenpark

  Drielox start met de vergroening van het wagenpark met 5 Mitsubishi Outlander PHEV’s Niemand kan het deze winter ontgaan zijn, het klimaat veranderd! Als leverancier van luchtkanalen en ventilatie systemen hebben wij al ruim 27 jaar ervaring met het verbeteren van het binnen klimaat. Nu hebben we besloten ook een klein steentje bij te dragen aan het verbeteren van algehele buitenklimaat door de aanschaf van een 5 tal MITSUBISHI OUTLANDER PHEV hybride auto’s.

  Nieuwbouw project luchtbehandelings installatie

  Nieuwbouw project: luchtbehandelingsinstallatie te Almere.

  Hoge School te Vlissingen

  Renovatieproject luchtbehandelingsinstallatie: o.a nieuwe dakkanalen afgewerkt met stuco beplating.

  Verkeerscentrum haven gebied Scheveningen

  Renovatie project: Luchtkanalen en roosters (in RAL-KLEUR gepoedercoat) door drielox geleverd en gemonteerd. 

  Creative Factory Maassilo te Rotterdam

  Renovatieproject: vervanging dakkanalen ivm nieuwe luchtbehandelingskast, kanaalwerk in eigen beheer uitwendig geisoleerd met stucobeplating.

  Museum te Rijswijk

  Rechthoekig kanaalwerk voor een museum in Rijswijk.

Pagina's